uFeel.me
ЛЮБОВ ЛИ Е...
Автор: datska,  16 януари 2009 г. в 12:56 ч.
прочити: 528

любов ли е...
или е приказен сън
нали си истински
нали си моят любим
любов ли е...
щом в очите ти
себе си видях
кажи любов ли е
кажи че не е грях
любов ли е...
опиянена да моля за още
нима любов е
щом те няма
да плача нощем
любов ли е...
кажи че е любов
не ме събуждай
ако всичко сън е било
любов ли е...
теб питам
но и аз не зная
любов ли е...
щом на земята е рая

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me