uFeel.me
ЛЮБОВ - БОЛКА ОСТАВАШ СИ....
Автор: toni_bliznaci,  6 април 2011 г. в 19:14 ч.
прочити: 273
ДЪЖД ОТ ВЪПРОСИ ВАЛИ В ДУШАТА МИ,
НО ОТГОВОРЪТ ИМ НЕ НАМИРАМ ЩОМ ПОГЛЕДНА В ОЧИТЕ ТИ.
ИСТИНАТА В ТЯХ ПРЕПЛИТА СЕ С ЛЪЖИТЕ - ОТ ТЕБ ИЗРЕЧЕНИТЕ.
СТРАХЛИВЕЦ СИ!

ПРАВИШ СЕ НА БЕЗРАЗЛИЧЕН, НО НЕ СИ
НЕ ЗНАЕШ САМО КОЛКО ТИ ЛИЧИ.
ЗА ТЕБ ЩЕ СЪМ ЖЕНА БЕЗ ИМЕ - ЕДНА ЛЪЖА.
ТИ САМИЯ СЕ ОПИТВАШ ДА ПОВЯРВАШ НА ТОВА.
КАЗВАШ, ЧЕ ЗА МЕН Е ПО-ДОБРЕ

ОТ СЕБЕ СИ ДА МЕ ОТЪРВЕШ
И НЕПРЕСТАННО ПИТАМ СЕ:
ЗНАЕШ ЛИ ТАКА КАКВО МИ ПРИЧИНЯВАШ?
НЕ МОГА ПОВЕЧЕ! ОТТЕГЛЯМ СЕ!
А ТИ ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ.
ДА ОБИЧАШ СЕ СТРАХУВАШ,
ТАКА ОБАЧЕ МНОГО НАРАНЯВАШ
НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ОСЪЗНАВАШ.
ЩЕ ЗАПАЗЯ ТЕБ И СПОМЕНИТЕ НИ В СЪРЦЕТО СИ

ЗА МЕН СЛАДКА ЛЮБОВ - БОЛКА ОСТАВАШ СИ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me