uFeel.me
ЛЮБОНЕУМОРНИ
Автор: idan,  16 февруари 2011 г. в 13:46 ч.
прочити: 286

Времето да изтрием...
не можем.
Хиляди нощи
превръщахме в дни.
И бяха косите ни черни,
но... огън и днес
в очите гори.

Не е рано...
и никога не е късно.
Начало...
и ново начало.
При всяка среща наша,
пълна да е житейската чаша.

Вълни
плодоносни,
на себе си
верни,
съхранили
сили...
любонеуморни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me