uFeel.me
ЛЮБИ!
Автор: DINO,  17 януари 2009 г. в 20:31 ч.
прочити: 164

( за всички изгубили надежда)

 

Със теб се срещнахме и ето

Онуй във мене бие лудо

Да! За него аз говоря! За сърцето

Със мен се случва сякаш чудо

 

Живях! И имах! И разливах!

Със пълни шепи любовта

Приятели и близки аз разсмивах

и всички пиха ми кръвта

 

без кръв останах и без топлота

на чужди порти да потропвам

от чужд да търся милостта

с която заслужавам да се стопля

 

животът ми премина безметежно

обичах, гледах надалече

и в миг една жена ми каза нежно

Прости ми но не те обичам вече”

 

Помислих си „До тука беше”

Не ще позная никога любов

Навън дъждът валеше и валеше

Да съм самотен аз не бях готов

 

Дали от възрастта уплашен

Дали от нужда за любов

за мен животът не е страшен

а весел е дори да е суров

 

сега седя си пред камината

в дървата огънят пращи

не вярвам аз във предсказанията

Люби! Люби! Сърцето ми крещи

 

17.01.2009г.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me