uFeel.me
ЛЯТНО ВЪЛШЕБСТВО
Автор: jina97,  17 юли 2012 г. в 21:18 ч.
прочити: 216
Тази нощ житата шушукат,
нежно сплели узрели глави,
с теб до тях по пътека вървим,
с очи следят ни омайни звезди...

И подсказват ни как до житата
любовта сладка е като белия хляб,
после подканят да полегнем в/ъв/ мрака,
очи да притворим - безвремието чака.

В тази нощ на песните щурчови,
лятно вълшебство с теб ни събра.
Можем в тревите да се изгубим
и да дочакаме нова зора. 

Тъй е нежно в прегръдките твои,
с природата и с тебе се слях
и едно утро вълшебно
с теб да посрещна избрах.

Галина Петрова

15.07.2012 г.,20.04 ч. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me