uFeel.me
ЛУТАНЕ
Автор: l.hiena,  2 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 350

*Не знам защо поисках да те видя...

часовникът тиктака безвъзвратно.

Преглътнах всяка болка и обида

и пак вървя към тебе...

и обратно...

*Ще мога ли до сетен дъх да нося

и все да ме разкъсва стара рана?!

И пак да се люлея пред въпроса

"ДА ТРЪГНА... ИЛИ ДА ОСТАНА?!..."

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me