uFeel.me
ЛУННА ТАЙНА
Автор: eva1igrata,  26 октомври 2008 г. в 16:36 ч.
прочити: 534
Луна вълшебна
събрала две сърца
и любовта им
скрила в красотата си,
ревниво тайната
запазила от зли очи,
бъди внимателен и ти...
мълчи!

Величествена
и магична
и сияйна,
прикрила таз
любовна тайна,
луната ставала
все повече красива,
защото пазела им
обичта щастлива...

И небето молило я
всяка нощ,
и звездите искали
от нейното величие
и мощ,
но тайната останала си
между четирима -
луна,
две влюбени сърца
и любов неизразима...

Погледни луната
тази нощ,
довери й се и не заспивай...
говори й...
разкажи й свойта
тайна,
за да ти покаже тя
любов омайна...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me