uFeel.me
ЛУНЕН ШЕПОТ
Автор: ANJI,  18 май 2011 г. в 23:07 ч.
прочити: 709
Луната ме докосва със сияние приспивно.
Привидно нежна, но студена и далечна.
Докосва устните ми с тъжен шепот...
Завий се! Тази нощ ще е студена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me