uFeel.me
ЛУДУВАЙ СЪРЦЕ
Автор: pisatelkata,  28 юни 2011 г. в 16:01 ч.
прочити: 181

Здравейте, приятели мои!
На вашето внимание е втората съвместна творба, дело на виртуалното приятелство между Маряна Дамянова  и мен.



Лудувай сърце, ти по ноти танцувай
във ритъм бразилски неспирен се слей
от страсти горещи... така се любувай
и всяка минута във песен изпей.

Във багри прекрасни очите потъват -
в лудешка фиеста изгрял е градът
и в страсти горещи тела се извиват,
душите се смесват на танца в мощта.

И бляскат в очите безбройни искрици...
Разгарят се страсти, припламва любов...
Звездите бледнеят - щастливи зеници
сърца преоткриват във ритъмен зов...

Лудувай сърце... в свой роман заживей ти -
в бестселър любовен... звездите стигни,
с луната вълшебна във танц залюлей се,
за миг се не спирай... Мечтите сбъдни!

Ели Зарева и Марияна Дамянова     22.06.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me