uFeel.me
ЛУДОСТ ЛИ Е
Автор: zefpet,  10 юли 2009 г. в 20:33 ч.
прочити: 679

В реална нереалност на щастливи часове
от вихрена виталност полудявам,
захвърляйки случайни и реални страхове,
към твоята любов се доближавам.

Отърсвам се от скрупули и тъпи правила,
измислени от хитри пуритани.
Усмихвам се широко и си свиркам със уста,
пак крача си по улици желани.

Не мисля за препятствия, които предстоят,
ще дойде време, с тях ще се преборя.
А всички моралисти на....далече да вървят,
с интригите им знам какво да сторя.

Сърцето е щастливо и гореща е кръвта,
живота безпределно днес обичам.
В очите ми дори да заискри една сълза,
със радост ще я пусна да се стича.

Днес слънцето блести с невероятна светлина,
небето – синева с любов наричам.
Душата ми целува се със своята мечта
и всички вас, приятели, обичам1
...............................
Подсмихвате се тайничко, да ясно е това
и знаете причината красива.
Спокойно се засмейте, де! Да, влюбен съм и ТЯ
дарява ме със мигове щастливи!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me