uFeel.me
ЛИПСВАШ МИ!
Автор: fenix,  1 септември 2012 г. в 20:56 ч.
прочити: 408
Ужасно ми липсват ръцете ти,
усмивката нежна... смеха...
Онази частица в сърцето ти,
в която бях само една.

Онази прекрасната музика,
родена от теб със любов,
Онази... донесла ми музата,
предрешила моят живот.

Онази нестихваща пламенност
и лудост що раждат мечти.
Онази детинска отдаденост,
по детски що още звучи.

Ужасно ми липсва и времето
в което пламтеше жарта...
Прегърнала сляпо доверието,
все никнаха в мене цветя.

Сега съм пустиня и гробище,
с покойни, несретни мечти.
Душата ми пъклено сборище,
на празни момчешки души.

Живея целуваща призраци,
в кошмара избрала сама.
Животът е свят за наивници,
повярвали във любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me