uFeel.me
ЛАБИРИНТ
Автор: lubovnica,  9 юни 2009 г. в 10:10 ч.
прочити: 197

ЛАБИРИНТ ОТ КОЙТО ИЗЛИЗАНЕ НЯМА!
ЛАБИРИНТА НА МОЯ ЖИВОТ!
ЛАБИРИНТА,КАРАЩ МЕ ДА СЕ СМЕЯ И ПЛАЧА!
ТОВА СИ ТИ - МОЯ ЛАБИРИНТ!
ВСЕКИ ПЪТ, ИЗХОД НАМИРАМ
И ВСЕКИ ПЪТ НЯМАМ СМЕЛОСТ ДА ИЗЛЯЗА!
СВЕТЛИНА И ТЪМНИНА Е ТОЗИ ЛАБИРИНТ!
ЛАБИРИНТА НА МОЯ ЖИВОТ!
ДО КОГА В ТОЗИ ЛАБИРИНТ ЩЕ СЕ ВЪРТЯ?
ЛАБИРИНТА - ТОВА СИ ТИ!
ЛЮБОВ,ОБСЕБВАЩА, НЕВЪЗМОЖНА, ЖЕЛАНА!
ДО КОГА?
ДОКАТО ТИ САМ НЕ МИ ПОМОГНЕШ ДА ИЗЛЯЗА!
ЛАБИРИНТ - СВЕТЪЛ И ТЪМЕН,
ЛАБИРИНТ - ЖАДУВАН И ОТРИЧАН!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me