uFeel.me
Купувам любов
Автор: Шкафчето,  25 април 2012 г. в 15:29 ч.
прочити: 430
Къде мога да си купя любов?
На кило.. на метър... как я продават?
Дали е стока изчезваща тя?
На търгове ли за нея наддават?

Цената й кой ще ми каже?
Гаранционна карта издават ли с нея?
Срок на годност има ли? Колко?
А как изглежда? Покажете ми! Где я?

Защо си мислех, че тя е безценна,
че се дарява от сърце на сърце?
Защо и тя бе превърната в стока
и всеки пипа я с мръсни ръце?

Пари събрани ли? - Колкото толкова!
Ще ги похарча, за да купя любов.
На търсещите след туй ще дарявам,
да изживеят по-хубав живот! 

23.04.2012 г. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me