uFeel.me
Кулата на Любовта
Автор: Gambrinus,  4 януари 2013 г. в 20:27 ч.
прочити: 330


Дръзнах да те възлюбя




със всичко, което съм,

със всичко, което бях,

обичах те във Вечността,

като разцъфнал люляк от морска топлина.

За миг спечелих те, но всичко свърши,

малката ми поредица от победи завърши

и стоя пред  непреодолимото си поражение

със смразената Любов, не потъваща в забвение.

Продължих напред, затворен в себе си,

стигнах върха и морските предели,

остатъка от Любовта ни благослових,

а след това приех да бъда нещастен.

Не замених миговете, с които ме дари,

не притихна споменът за теб,

и ежедневно плащам своя дан

в кулата на Любовта.


Čtvrtek, 3. ledna 2013.
Sofie.
 

~~~

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me