uFeel.me
Кукла
Автор: ada_ilina,  16 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 474
Нямам думи.Лудост е-това е!

Не мога да си обясня защо мълча.

Нима живота карнавал е

и за игри не трябва да тъжа?

Игра ли бях за теб кажи?

Игра ли съм за тебе и сега?

Дали целувките на друг са пак лъжи,

щом аз съм станала една лъжа?

И да те искам ли какъвто си?

Да те целува ли една играчка?

Сладка кукла на конци-

за мен и свободата е спирачка.

Да те погаля ли със нежни длани,

за другите замръзнали от студ?

Аз срещам толкова измами,

че съм измамна с всеки друг.

И всяка своя тайна аз заключих,

и ти си моя тайна,мой живот...

Но всичките въпроси ли научих

или към тебе пак ще търся брод?

И мисля си-ще полудея,

защото само ти си любовта,

и моят дъх.За теб живея,

ала съм кукла аз на друг и съм сама.

Ти с мене можеш да си поиграеш-

с мен самата,с себе си дори.

И всяко чувство в мен ще проиграеш...

нали съм кукла-няма да боли.

Нали съм кукла-няма да тъгувам...

Нали съм кукла-няма да се вричам...

Страхувам се да се сбогувам,

че повече от себе си аз те обичам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me