uFeel.me
Кротка есенна милувка...
Автор: мариники,  4 септември 2010 г. в 10:17 ч.
прочити: 437

Нещо мило,
нещо светло
от нас завинаги си тръгва,
нещо топло,
нещо тъжно с любов
отново се завръща...

В дните тихи,
в дни гальовни
кротка есенна милувка,
любовно
с капчици дъждовни
някой някого прегръща...

Рони листи,
рони мисли
вятърът вълшебник стар,
а някой с устни 
топли в безкрайна нежност
есента превръща…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me