uFeel.me
Кристални устни
Автор: dizel4eto__f,  25 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 363
Кристални устни
ме докосват и
нещо шепотно красиво
те ми шепнат.

Кристални устни,
ме докосват нежно.
Жадуващи ме искрено...
искрено почти изящно.

С кристален блясък
и с кристален звън.
С кристален глас,
в кристален сън.

Скъп елмаз е твоята усмивка,
дар кристален е твоето сърце.
Елмази строшени на дребни парченца,
и кристали събрали твоето сърце.

С кристален шепот
в кристална нощ.
Кристални устни
ме целуват за лека нощ...!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me