uFeel.me
Криле за прегръщане
Автор: Desert_Rose,  21 септември 2009 г. в 09:12 ч.
прочити: 403


                                       На Александър

Аз съм някъде там. (Даже всъщност съвсем да ме няма.)
Във небето ти цял ден се скитам. (А нощем при теб се завръщам.)
Отеснял бе просторът. И под старата схлупена стряха
за летене ръце не ми трябват. А крилете не са за прегръщане.

Имам триста слънца. А пък всъщност едно ми е много.
Все е късно за мен да се уча без въздух да дишам.
Ти си някъде там. И изобщо не си като хората,
с изкривени и страшни лица. И с очи като всички.
 
Аз съм някъде там. Хоризонтът препъва се в себе си.
И подслушва онези мълчания, спящи винаги в тъмното.
Ще се съмне и днес. Ти за мене недей да забравяш.
Ще ти пратя и слънце, и обич. И криле за прегръщане.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me