uFeel.me
Крила си нарисувах
Автор: voda,  7 юни 2011 г. в 02:42 ч.
прочити: 244

 Все нямаше и нямаше пътека...
Крила си нарисувах, полетях.
(Нали на всичко е готов човекът,
когато гони някаква мечта?)

И ето ме на твоята планета –
уж същата, но вече с образ нов.
Преминала през толкова небета,
не въздух тук ще дишам.
А любов.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me