uFeel.me
Крещя!
Автор: eclipse,  13 февруари 2009 г. в 13:39 ч.
прочити: 258
аз не искам да ме пазиш от себе си.
вече не се и опитвам да чувствам
само искам, искам теб и всичко твое.
Крещя до болна с фантазии за тебе непознати
и те искам... и те искам.

От писък ронят се стъклата
крещейки всяка дума се изплъзва
от образа ти чист и неуловим.

Крещя.
Не спирам. Дявол да го вземе, Искам.
ИСКАМ - но нямам. Нищо - нищо твое.
Няма да спра да те искам.
поне спрях да чувствам с душата си,
безмълвна, стенеща в тъга,
обгърната от мъка безпощадно тежка.
цялото ми тяло те иска.
не спира да крещи, не спира да вика
в мен е анархия на викове и крясъци,
от жажда по теб и за твоята плът.
Просто спри един път за винаги...
спри да се пазиш от мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me