uFeel.me
Край
Автор: Meridy,  11 декември 2011 г. в 17:54 ч.
прочити: 376
Когато е край - край е!
И като такъв той винаги носи тъга,
но след това идва ново,
друго начало, което
носи със себе си очарованието на неизвестността.


11.12.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me