uFeel.me
Кратко
Автор: zahvurlen,  20 януари 2010 г. в 16:15 ч.
прочити: 704
Любов, очаквах да се случиш, 
но не и толкова могъща... 
Не искам нищо да получа, 
освен при мене да се връщаш, 

във погледа и, устните и нея, 
в косите и кашмирени и нежни...
в това намирам смисъл да живея - 
да я обичам силно... безнадеждно... 

Да я обичам повече от изгрева, 
покоя, планините, виното. 
Без настояще, минало и бъдеще, 
един живот потънал в истина - 

онази - пак глава оклюмала, 
но не от мъка а от щастие - 
задето пак не стигат думите, 
защото само тя всевластна е. 

И двете думи пак в очите ми, 
да изрисуват образ на момиче. 
Отново завладей мечтите ми - 
Обичам Те! Обичам Те... 
Обичам Те! 

На Е.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me