uFeel.me
Кратко
Автор: galimira,  29 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 422

Аз ти пиша

Теб те няма.

Мен ме има.

Ти си с друг.

Аз не дишам.

Теб те стяга.

Мен преглеждат.

Ти си луд.

Аз си тръгвам.

Теб те гонят.

Мен познават.

Ти си груб.

Аз обичам.

Теб целуват.

Мен презират.

Ти си студ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me