uFeel.me
Кратко, но от сърце!
Автор: feelin,  9 септември 2008 г. в 18:54 ч.
прочити: 642

Щом те зърнах онемях
в душата ти щом се взрях!

Тъй омайно ме зовеше
сякаш красива песен ми шептеше!

Сърцето трепна недоволно
от липсата усетило неволно.

И те прегърнах аз...
двамата бяхме в захлас!

Сърцето беше право,
сега изцяло ти се е отдало.

И не иска принцове от приказки наред
защото има само и Eдинствен Теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me