uFeel.me
Кръстопът
Автор: Unique,  25 януари 2009 г. в 21:33 ч.
прочити: 206

Заставам аз на кръстопът
и чудя се на къде да тръгна.
Дали ще сбъркам за пореден път
или в света си ще се върна.

Как да избера посока,
как сърцето си да събера.
И да тръгна без да мисля,
разделям се и аз сега.

Трудни са всички пътища,
но по-трудно е да избера.
На къде да тръгна не зная,
сърцето ми тъне в тъга...

Ще тръгна аз по пътя,
където и да ме отведе,
ще те пазя вечно,
вечно в моето сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me