uFeel.me
Кръстопът
Автор: Nanita,  18 юли 2011 г. в 15:31 ч.
прочити: 171
Аз и ти отново се разминахме
и тръгнахме към онзи кръстопът
по който някога отчаяни се срещнахме,
ръце подадохме си и така до днес.

Дланите ни сега увиснали треперят
като криле прерязани от буря
в очите мълнии прескачат
и няма я обичта, кога ли си замина.

Безмълвни, гневни и предадени
стоим един до друг, подтиснати
и избор няма или пък последен е
да тръгнем пак към кръстопътя си пореден.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me