uFeel.me
Красиви лъжи
Автор: kontra56,  5 септември 2008 г. в 14:02 ч.
прочити: 383

Наранявана съм сто пъти,

а десетки пъти в мене си се клел,

че само мене ще обичаш

че само с мен ще си докрая...

ръцете си с моите преплел...

Че никога не ще ме пуснеш,

че винаги ще бъдеш мой,

че миг без мен не ще пропуснеш,

че без мене нямаш миг покой...

Красиви думи туй са,

безброй лъжи красиви,

които няма как да ни направят

истински щастливи...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me