uFeel.me
Красива си
Автор: rosen_rosen,  26 май 2010 г. в 08:22 ч.
прочити: 451

Красива си за който те обича
и който в теб открива радостта.
Красива си за който те нарича
с най-прелестни, с най-нежни имена,

за който с тебе всеки ден живее
и в трудности подава ти ръка,
за който иска с теб да остарее
и твърдо е решил да е така!

Красива си! В отрязъка от време -
звезда ли бе, че толкова блестя?
И кой ли днес ще може да отнеме
такава непрехòдна красота?

Красива си и, дявол да го вземе,
всевечна да е тази красота!
Дано да имам сили, а и време,
до тебе своя път да извървя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me