uFeel.me
Красива лъжа
Автор: sherry,  4 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 300
Обичам да мисля аз
и всеки ден и всеки час
за твоят чуден,меден глас.

Не искам,аз сега
да те деля с другата жена!
Искам да си само с мен,
всяка нощ и всеки ден.

Ела и ми кажи сега
обичаш ли ме или "да"?
Или всичко е било
една красива лъжа?

Не искам аз,сега да си тръгваш,
не искам аз сълзи,
ОБИЧАМ ТЕ АЗ-
само това запомни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me