uFeel.me
"Красив спомен"
Автор: sisiFF,  21 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 487
Можеби вече няма да те видя да усетя твойта топлина.
Нима мога да попитам:"Аз ли съм любимата жена?".
Още от първата ни среща пълсът ми лудо зъби сърцето което ти открадна за теб още тупти.
Но знай,че винаги ще те обичам,ще пазя спомена красив и никога няма да забравя усмивката която ме плени!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me