uFeel.me
Красив си, много си красив!...
Автор: Silviya_Markela,  2 април 2011 г. в 12:34 ч.
прочити: 230

 

Красив си, много красив!...

Лежа до теб загледана

в твоето нежно лице,

всичките черти на което


привличат пръстите ми

на разходка по него

отново, и отново, и отново...

Поглъщам те с поглед


и се насищам уж, а всъщност

не мога да откъсна пръсти и очи

от топлия ти нежен лик...

Красив си, много си красив!...



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me