uFeel.me
Кръговрат
Автор: pavli,  22 юли 2009 г. в 20:05 ч.
прочити: 2261
Синьо утро. Още неразбудено,
с топлина на сънено легло...
Подранили птици, като въпросителни,
с мислите се смесват - сън ли е било?

Или истински съм те докосвала
с верността на влюбена жена?!...
Търся белези за доказателства...
И открехвам входната врата.

Но стрелките бавно тръгват
пак към края на деня...
А пък аз отново трепвам -
сбъдване или лъжа!?

Нощ красива тихичко пристъпва
Носи свои тайни, но мълчи...
В тъмнината пак сама съм, тръпна...
И очаквам твоите очи...

Да потъна в тях и да остана,
да ти глождя лекичко като сълза...
Да измиваш с нея всички рани.
В синьо утро да се будиш с истинска мечта!

                                                © Павлина Петрова


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me