uFeel.me
Кожа от лъжи
Автор: stef_bobi,  1 февруари 2009 г. в 22:38 ч.
прочити: 240

 

 

 

Не ме обличай с кожа от лъжи.

Най-тежко бреме ми е честността.

И всеки ден посрещам страхът ти.

От умора,от измислици,от не любов.

Превръщаш ме в самотница.

И всяка нощ бродирам тишина.

Наежих се от цялото преструване.

Най-дълга е неделята

                до съседната възглавница.

Прегракнала и мъглива.

Отеснява любовта.

                         С кожа от лъжи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me