uFeel.me
Коя си ти
Автор: beibi,  2 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 510
Питам звездите,
коя си ти?
Питам небето,
звездно дете ли си ти?

Питам луната,
с руса коса ли си ти?
Питам луната,
ще те срещна ли
тук на земята?

Питам нощта,
с тъмни очи ли си ти?
Питам деня,
как да те назова?

Питам звездите,
коя си ти?
Питам сърцето,
това ли е любовта?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me