uFeel.me
Котешка прогноза
Автор: marlene,  3 ноември 2010 г. в 15:25 ч.
прочити: 284
За нас прогнозата не е добра -
бури, ветрове и урагани,
понякога затишие, обгърнато в мъгла,
разкъсано за миг от слънце недохранено.
Облаци прииждат на ята
и мълнии в очите ни са сбрани,
но все е суша, няма го дъжда,
за да отмие посолените ни рани.
И няма как да стане топло,
и няма как лъчите да изгреят,
защото все се дебнем като диви котки
с любов осъдени - без нея да живеем.
С прогнозата за нас докрай ще е така
и в деветте ни сбъркани живота,
тайфуни дебнат даже след смъртта,
защото ще се преродим във... хищни котки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me