uFeel.me
Копнежно очакване
Автор: tanq_mezeva,  10 декември 2011 г. в 20:07 ч.
прочити: 658
Потръпваща в очакване свенливо
с звезди в небето бляскаше нощта,
когато всичко пак ще е красиво
и пак ще дишат в заедност сърца.

С воал ще ги прегъръща в тъмнината,

потайно ще ги крие от деня,
а после с много обич в тишината,
ще им изпее  химн за  любовта.

Ръцете им ще сплита тя обетно,

телата страстни думи да шептят,
а устните магийно, многоцветно,
дъги ще пращат, пълни със заряд.

Потръпваща в очакване, звънеше

от страсти, от желания нощта,
сливане, отдадено копнееше
на две души... събрани във една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me