uFeel.me
Копнеж
Автор: elityyy,  19 май 2013 г. в 10:19 ч.
прочити: 278
Ти всичко за мен
като приказен пролетен ден
и с усмивката на деня
аз те чакам да дойдеш у дома

Да докоснеш моето лице
с топлината на твоето сърце
и песните на любовта
да докоснем неземни блага

Ти оглеждаш се в моята душа
и откриваш там любовта
аз целувам те нежно сега
и прегръщам те просто така

И прегръщам те-нежно и мило
и прегръщам те-страстно и диво
и от твоите чувства мили към мен
аз шептя в захлас остани завинаги при мен 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me