uFeel.me
Копнеж
Автор: Petrova_AHETA,  27 януари 2012 г. в 00:01 ч.
прочити: 299
Копнея аз от дълги дни,
за нещо тъй желано,
залутано в мечтите ми,
небрежно, но разбрано!

Прегръщам аз копнежа свой,
щом теб с прегръдки не ловя те...
Обичам те и те чувствам свой,
макар че си в мечтите!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me