uFeel.me
Копнея те, греховно...
Автор: elita,  15 април 2013 г. в 22:24 ч.
прочити: 423
С цялата ми Благодарност на ~Endless~, че провокира у мен емоцията!
Надявам се, че ще ми простите плахия опит да изразя чувствата си!

Не мога повече!
Разбираш ли?
До изнемога
нощите събличам
в спомени...
за дланите извайващи
по мен желания,
с дъха на
августовски зной
в пустиня...
А ти...
Владееш ме
и ме постигаш...
цялата!
Ще мога ли
под тебе да се стичам
в пълноводие,
разляло се
от твоето докосване...
И устните ми
името ти да изпишат
в пълнолуние...
Копнея те, греховно
до изтръпване.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me