uFeel.me
Кон Сперанца
Автор: bofara,  19 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 257
Когато си намразила съдбата си
макар и външно да не ти личи
ела при мен и отвори вратата си
на рамото ми кротко поплачи.

Аз ще ти дам от моята утеха
макар и малко - помощ е това!
Ще тръгнем двама по една пътека
за да почувстваш, че не си сама.

Красиви думи, казани напразно мислиш.
Не, не! Това не е онази суета.
О! На теб ти стига само да поискаш,
за да получиш много от света.

Ела при мен ! Почувствай свободата !
Която аз жадувам да ти дам.
Не се съмнявай ! Истински повярвай !
без тебе ще остана ПРОСТО САМ !

Когато се почувсташ уморена
Не се предавай ! Себе си бъди !
Тогава ти - безмилостно пленена
от лоши мисли се освободи !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me