uFeel.me
Колко
Автор: enamorarse,  22 май 2011 г. в 11:11 ч.
прочити: 132
Колко неща ще се случат,
преди от тебе аз да се избавя, колко болки ще ме стъпчат, преди напълно и завинаги да те забравя?

Колко радости заради тебе ми отнеха,
колко сълзи измокриха лицето,
колко спомени към теб ме връщат,
колко нощи... а всичко ми е взето.

Какво е нужно, за да се избавя от теб,
от спомена... от всичко.

Не е възможно - любовта не се забравя,
когато бил си и още си ми ВСИЧКО...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me