uFeel.me
Колко те обичам....
Автор: milgeo,  13 ноември 2008 г. в 11:59 ч.
прочити: 2647

Аз казах ли ти вчера колко те обичам?
И споменах ли как ми липсваш всяка нощ?
Разказах ли ти как едно момиче, сънува
теб до себе си... Какъв разкош...!

Затваряйки очи без мене тази вечер
усети ли диханието мое нежно?
Изпратих го да те целуне
и с него тази нощ да съм до тебе...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me