uFeel.me
Колко сме различни
Автор: galabica,  7 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 568

Аз обичам сладко,
той пък- шам фъстък.
Времето е кратко,
годините летят.

Аз обичам врява,
той пък - тишина.
Май че смут настава
в моята душа.

Аз обичам дъжд.
Той обича слънце.
Мисли се за мъж,
аз- за малко зрънце.

В топлите си длани
искам да ме вземе
и да бъдем двама
много, много време!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me