uFeel.me
Колко си красив
Автор: Gigitu,  7 ноември 2008 г. в 14:11 ч.
прочити: 643

Смесиха се вече в едно алкохолите -
силен коктейл за пръв аперитив.
Не ме карай да го пия още, моля те!
Позволи ми да гледам колко си красив!

От първата глътка устните ще пламнат,
коктейлът изгаря с дъха си пенлив!
Ще горчи алкохола в мига ни откраднат,
а аз ще те гледам колко си красив!

Втората глътка ще запали сърцето,
ще лумне огъня със мощен взрив.
Стоим един до друг, държим се за ръцете
и аз те съзерцавам - колко си красив!

Третата глътка ще бъде последна,
най- сладка от моя пръв аперитив!
И аз зашеметена пак ще те погледна
само да възкликна: "Колко си красив!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me