uFeel.me
Колко пъти
Автор: elina15,  2 април 2011 г. в 17:10 ч.
прочити: 224
Колко пъти
в един ден може да се свие сърцето ти от болка?
Колко пъти
може така да забие, че да го чувстваш в гърлото,
в слепоочията, в стомаха?
Сякаш ще те разкъса и ще изскочи.
Колко пъти
в този същия ден, ще се напълнят със сълзи очите ти...
и колко от тях ще успеят да паднат...
Колко пъти
ще се заровиш в кревата по лице...
и когато сълзите свършат... ще дойде сънят.
И за колко минути ще заспиш отмалял...
А когато отвориш очи, пак ще парят сълзи.
И колко дни ще бъдеш все така...
и колко ще боли... до крясък ли...
Защото... от любовта боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me