uFeel.me
Колко пъти? ( За кой ли път? )
Автор: Giovanita,  4 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 796

За кой ли път си тръгвам от дома ти

и криейки сълзите в топли шепи

се моля да заплачеш... Колко пъти

се връщаш след безсмислици нелепи?

 

Дъхът ми колко пъти Ти си спирал

И колко пъти спирах Аз дъха ти?

В съня ми колко пъти си умирал...

Представа нямаш даже колко пъти!

 

Не винаги е имало причина,

Но винаги причина аз намирах...

Защото колко пъти си заминах

И колко пъти сляпо те презирах?

 

Навярно цял живот ще сме такива -

Жестоки, импулсивни, крайни, груби...

Но докато сърцата ни се сливат

Един от друг, любов, не ще се губим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me