uFeel.me
*Колко ме обичаш?*
Автор: mechtaq_za_teb,  14 март 2013 г. в 19:41 ч.
прочити: 416

Аз знам, че може би понякога не ме разбираш

защо от нищото избухвам във сълзи...

Защо, когато казваш колко ме обичаш,

аз съмнението търся в твоите очи.

Такава съм. Очаквам всеки ден да ме наричаш

със най-прекрасните и мили имена...

Когато чувствам, че по-малко ме обичаш,

веднага да ми казваш, че не е така.

Навярно може и понякога да съм досадна,

но разбери, че ти такава ме избра...

Защото този страх в сърцето се прокрадва,

а той изчезва само с любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me