uFeel.me
*Колко имахме...*
Автор: l.hiena,  9 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 509

*

С пръст го нарисува по корема ми -

едно сърце с невидимо мастило.

Миговете кратки са отнемани -

какво не беше и какво е било?!

*

С устни начерта го - по ръката ми,

едно мечтание, стаено в мрака.

Едва родено... в гибел над сърцата ни,

днес усмихваш се, а сетне - плачеш...

*

С поглед го надраска - върху спомена,

като белег след последна твоя рана.

Едно желание от мен прогонено...

Колко имах?! И какво остана?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me