uFeel.me
Когато
Автор: sea_love`,  23 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 692
Когато ме целуваш
и ме милваш.
Когато сгушен си до мен
и казваш нежно,
че съм твоето слънце,
и пееш ми познат рефрен.
Когато топлиш ръцете ми студени.
Когато любиш ме кротко и със страст.
Когато шептиш, че не искаш да си тръгвам.
Когато тревожиш се нощ и ден за мен.
Когато снимаш ме усмихнат.
Когато всяка вечер сънуваш мен.
Когато споделяш своите мечти.
Когато дълго смеем се в нощта.
Когато ти чета на глас.
Когато правиш ми закуска
или от вълшебния си чай.
Когато разказваш замечтано.
Когато желаеш лека вечер
след дълъг телефонен чат.
Когато гледаш ме захласнат
или само си мълчим.
Когато сутрин ме целуваш
и казваш: \"Добър ден!\".
Точно тогава знам какво ни свързва.
Без много и излишни думи -
Любов една, но истински красива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me