uFeel.me
Когато...
Автор: Vala,  4 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 396
Когато падне мрака и
лунен лъч свенлив
прилепне към стената,
когато ти задъхана
към мен пристъпиш,
тогава изпепеляващи
пожари в нас избухват
и чакат своето гасене...
Когато се усмихнеш
и ме погледнеш мило,
когато ме помилваш
с горещите си длани,
тогава знам, че истински
живея и ще бъде вечен
мигът на нежността ни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me